Massage uddannelse

Tag en RAB godkendt massage uddannelse

Om man er ung eller gammel, aktiv eller inaktiv i hverdagen eller om man er mand eller kvinde, kan det tit og ofte være en god ide med en omgang massage af og til. Massage får i de fleste omgange klienten til at slappe af i både krop og sind og samtidigt er det ofte muligt at få en god og dyb samtale med massøren.

For at blive massør, kræver det en massage uddannelse. En massage uddannelse går ud på at lære den studerende om kroppens generelle opbygning, således at man gennem sit massage kursus får forståelse for hvordan kroppen hænger sammen. Hvis man vil bruge sin massage uddannelse til dagligt og arbejde som massør, kan det være en fordel at tage et massage kursus som er RAB godkendt.

En RAB godkendt massage uddannelse følger sundhedsstyrelsens krav for hvad et massage kursus bør indeholde. Det gør at man som massør vil have nemmere ved at skille sig ud fra mængden af de andre massører, hvilket alt andet lige vil lette arbejdet med at skaffe nye klienter hvis man eksempelvis beslutter sig for at starte sin egen klinik når man er færdig med uddannelsen. Hvilken massage uddannelse man skal vælge er dog helt op til den enkelte, det er blot vigtigt at man føler sig til rette, således at man får mest muligt ud af den rent læringsmæssigt.