Myrer i huset

Landsækkende skadedyrsbekæmpelse

Skadedyr kommer i et væld af forskellige former og kan være alt lige fra forskellige insekter til forskellige gnavere – fælles for dem er at de er uønskede i vores hjem eller erhverv, da de forvolder skade eller potentielt kan sprede forskellige sygdomme. Mange opfatter ikke hvor stort et givent skadedyr er eller hvor alvorligt det kan blive før det er for sent, hvorfor det er essentielt at kontakte et professionelt skadedyrsfirma i tide – uanset om du døjer med myrer i huset eller kakerlakker i køkkenet.

Kakerlakker

Kakerlakker er et stigende problem i Danmark og er kendte for at være smittebærer for en lang række sygdomme, som salmonella, dysenteri og lignende. Kakerlakkerne foretrækker at leve i varme omgivelser og ynder gerne at bosætte sig bag køkkenapparater eller i hulmure. Kakerlakker afgiver en ubehagelig lugt, som hænger ved.

Myrer

Myrer er et af de mest almindelige skadedyr vi har herhjemme og afhængig af hvilken art, der er tale om vil de oftest være at finde i og under belægninger, græsplænen eller lignende. Myrer lever fortrinsvis under jorden i kolonier, som kan indeholde mere end 10.000 individer. I de kolde måneder trækker myrerne gerne længere og længere ind mod boliger og lign. hvor de kan trænge igennem selv de mindste sprækker og åbninger. Myrer i huset bør bekæmpes hurtigst muligt inden de får fodfæste indendørs.